Fontos tudnivalók

SK 75F Kompakt fűtőegység

Kiegészítő keltetőgép termékek

€ 45990

Szállítási költség € 3300
Modell SK 75F Kompakt fűtőegység

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt, hagy segítsünk!
Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit. Van belőlük sokféle, csilli-villik ,nem hőszigetelt műanyagdobozos (ezek a legrosszabbak), mindent is tudnak, meg 100 év a garancia rájuk, de a fele sem igaz. Öröm legyen a keltetés. Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,
jót akarunk az ügyfeleinknek. Olvassa el a főoldalon, bal oldalt található, I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat. Kérjük szánjon rá 3 percet, a saját érdekében!

 

SK 75F Kompakt fűtőegység.

Változások az SK60F típushoz képest:

Növeltük a fűtő teljesítményt az alacsonyabb külső hőmérséklet esetén is hatékony működés, a keltető-téren belüli jobb hő eloszlás, és a gyorsabb felfűtés érdekében, és egyben kibővítettük a hőmérséklet-szabályzó elektronikát egy újabb biztonsági elemmel.

A keltető dobozba a tetején vágott nyílásba kell behelyezni a fűtőegységet, csatlakoztatni a hálózatra, és azonnal működik. A ventilátor állandóan megy, a kijelző folyamatosan mutatja a keltető-tér hőmérsékletét. A kijelző fölötti fűtés LED eleinte folyamatosan világít, jelezvén, hogy a fűtő teljesítmény maximális, majd ahogy megközelíti a belső hőmérséklet a kívánt értéket, a szabályzó elkezdi „szaggatni” a fűtőáramot, a bekapcsolás és a szünet arányának változtatásával leszabályozza a fűtő teljesítményt. A szabályzóba beépített PID teljesítmény-szabályzós program megkeresi a bevitt hő-mennyiség és a hő-veszteség egyensúlyát, azaz tizedfokra pontosan beáll a hőmérséklet.

Hőmérséklet beállítás: Mennyi legyen a hőmérséklet?

Ha a ”FEL” nyomógombot nyomjuk le először (és felengedjük), akkor a kijelző villogva kiírja a beállított értéket, azt, hogy mennyinek kell-kellene lennie a hőmérsékletnek?

Ha meg akarjuk változtatni a kívánt hőmérsékletet, akkor tovább lépegetve a FEL ill. LE nyomógombokkal, írjuk be, hogy mennyit szeretnénk. Néhány másodperc múlva ”veszi” az új parancsot és megkezdi az átállást az új értékre.

Nem felejti el a beállított értéket, azaz esetleges áramszünet, vagy kikapcsolás után visszaáll a beállított értékre, ahol volt.

F          Fordítómű vezérlés:

A szabályzó egység oldalán van egy csatlakozó dug-alj, ide kell bedugni a fordítómű csatlakozóját.

A forgatás-vezérlés 6 percenként 2 másodpercnyi időig ad 12V (AC váltóáramú!) kimenetet a fordítóműre. A forgatókar elfordul (18fokkal), elbillenti a tojásbölcsőket, majd újabb 6 perc múlva megint tovább fordul, billent egy kicsit. 2óra alatt csinál egy kört, azaz visszaér a kiinduló helyzetbe.

Ha a „LE” nyomógombot nyomjuk meg, akkor folyamatos kimenetet adunk a fordítóműre.

Így tudjuk beforgatni a bölcsőket középre, tojás berakási, kiszedési, lámpázási helyzetbe.

Biztonsági elem:

Figyeli a ventilátor működését, és ha akadozik, leáll, akkor letiltja a fűtőáramkört, nem tud a fűtőlap hűtés nélkül túlhevülni, a műanyag burkolat megolvadni, stb.

Áram felvétel: 230V,   max.: 75W         Kettős szigetelésű.

Ventilátor: 12V/DC      1,7W    Légszállítás: 69,6 m3/h

Ezzel a fűtőteljesítménnyel és légszállítással kb. ilyen hőszigetelésű, méretű és belső kialakítású légtereket lehet az elvárt pontossággal és hő eloszlással kifűteni!

Ingyenes csomagküldésünk értékhatárhoz kötött.Amennyiben 100.000. forint felett vásárol,a szállításért nem kell fizetnie.

A használat részletes ismertetése a géphez mellékelt Használati Utasítás-ban található!

Ingyenes csomagküldésünk értékhatárhoz kötött. Amennyiben 100.000. forint felett vásárol, a szállításért nem kell fizetnie.

Ajánlott kiegészítők: Kontroll hőmérő (digitális, 14 cm-es mérőszárral), Páramérő, Tojáslámpázó, Keltetés szakkönyv

Hasonló termékek